“ Co neumíme, neděláme.
Kde má být máslo, je máslo
a kde má být smetana, je smetana. „

Pekárna Nostress je splněný sen alžírského šéfkuchaře Kheireddine Benmissiho, který žije v Praze již dvacet pět let. Pečlivě si do své kuchyně vybírá suroviny, pokud to jde bývají lokální, ale často si je nechává dovážet z různých koutů světa. Před lety začínal vařit v La Perle v Tančícím domě pod vedením šéfkuchaře ověnčeného dvěmi michelinskými hvězdami a pochytil zde hodně z francouzské cukrařiny. Následovala zkušenost v holešovické Rhapsody a hotelu Villa Voyta.
V NOSTRESS CAFÉ RESTAURANT připravoval své čerstvé pokrmy inspirované lidmi, které potkával 14 let a zde rozhodl začít budovat i pekárnu s cukrárnou. Každý z produktů osobně vyvíjel, dlouho hledal tu správnou mouku na pečení chleba a celé týdny experimentoval
až se mu podařilo dosáhnout dokonalosti v každém soustu.